Rólunk

Image

A Blue Agori a kezdetektől fogva szeretett volna kitűnni a hazai street food piacon: koncepciónk, mind gasztronómiai, mind vizuális tekintetben szakít a megszokott „görögös” gyorséttermi sztereotípiákkal.

Étlapunk a modern fogyasztó igényeit figyelembe véve készült, jól kombinálható, csakis minőségi alapanyagok és hozzávalók felhasználásával.

Nagyon fontos számunkra, hogy alapanyagaink nem csak minőségiek, de Görögországból származnak, a legautentikusabb ízélményért! Koranis Stavros Tulajdonos Budapesten nőtt fel, de görög identitása soha nem veszített erejéből. A görög hagyományoknak megfelelően természetesen az Ő életében is kulcsfontosságú szerepet tölt be a gasztronómia iránti vonzalom és rajongás, amit édesanyja gyerekkora óta tartó lelkesedéssel erősít és épít benne. A hagyományos görög ételek soha nem hiányoztak a családi ebédekről, összejövetelekről, melyek mindig összehozták a családot, barátokat.

„Hiszem, hogy a gyorséttermi étkezés is lehet minőségi, igényes és tartalmas. A Blue Agorival az volt a célom, hogy egy olyan környezetet hozzunk létre, ahol a finom ízek mellett, a görög vendégszeretet és életérzés is átjön, azaz: nem kell különleges alkalom ahhoz, hogy összejöjjünk szeretteinkkel és együnk egy jót”.


Koranis Stavros

Tulajdonos


 

Image